Следвайте Гласове в ТелеграмЖители на столичния квартал Овча купел излязоха на

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЖители на столичния квартал Овча купел излязоха на
Коментари Харесай

Нов протест срещу мигрантите в столичния район Овча купел

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Жители на столичния квартал " Овча купел " излязоха на нов митинг против мигрантите. Акцията беше проведена в обществените мрежи, а сборният пункт е паркингът на метростанция " Мизия " в кв. " Овча купел " наоколо до центъра за настаняване на бежанци. 

Зачестилите случаи на експанзия сред мигранти и българи в столицата изкараха на улицата над 500 души в столичния квартал " Овча купел " с искане за обезпечаването на спокойствието в регионите към бежанските центрове в столицата.

Единият от тях е на метри от една от най-големите метростанции в София - спирка " Мизия/НБУ " и в непосредствена непосредственост до самия Нов български университет, където учат хиляди български, само че и задгранични студенти. Инициативата е под наслов " Овча купел - без боязън и принуждение ".

Исканията на организиралите се столичани към бежанския център във вторник вечер включват: да се ускори полицейското наличие към бежанския център, да се построи система за видео наблюдаване в региона, както и да се стартират дейности по пренасяне на самия център отвън квартала.

Източници: Агенция " Фокус ", dnes.dir.bg

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР